Η διαδικασία που οδηγεί στην επιτυχία!

1.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

3.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ

4.
ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

5.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

Ανεξάρτητα από το αν η έδρα μας είναι στην Αθήνα κι εσείς βρίσκεστε μακριά μας,
μπορούμε εύκολα να εργαστούμε για λογαριασμό σας
από τη στιγμή που έχετε:

Βήμα 1.

Επικοινωνία

Καλέστε μας στο τηλέφωνο (210.7648.279) ή στείλτε μας ένα e-mail,  περιγράφοντάς μας τι θέλετε να φτιάξετε. Πείτε μας αν θέλετε να κάνουμε μόνο τη σχεδίαση της κάρτας σας, του διαφημιστικού σας, του λογοτύπου σας, του οτιδήποτε θέλετε να φτιάξετε ή αν θέλετε επίσης να το τυπώσουμε για λογαριασμό σας.

Από τη στιγμή που σχηματίσουμε πλήρη εικόνα της εργασίας σας, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος της και θα σας καθοδηγήσουμε στο δεύτερο βήμα.

Βήμα 2.

Αποστολή αρχείων

Στείλτε μας όλο το υλικό που θα χρειαστούμε για να ξεκινήσουμε (φωτογραφίες, κείμενα, οδηγίες).
Για μικρά αρχεία (έως 5MB) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e-mail μας. Για μεγαλύτερα αρχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς αρχείων π.χ. Dropbox,  Google-Drive, WeTransfer κ.λπ.

Βήμα 3.

Σχεδιασμός μακέτας

Μόλις είμαστε έτοιμοι θα σας στείλουμε τα πρώτα προσχέδια της εργασίας σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να μας υποδείξετε τις πρώτες διορθώσεις ή και τις απαραίτητες αλλαγές.

Βήμα 4.

Πελάτης

Όταν ολοκληρωθούν οι διορθώσεις θα σας στείλουμε το τελικό προσχέδιο της εργασίας σας και αν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι θα σας στείλουμε το τελικό PDF  αρχείο υψηλής ανάλυσης.

Βήμα 5.

Εκτύπωση

Αν αποφασίσετε να τυπώσετε την εργασία σας σε δικό σας τυπογραφείο (χρησιμοποιώντας το αρχείο που σας στείλαμε) η δουλειά μας για εσάς έχει τελειώσει. Αν αποφασίσετε να τυπώσουμε εμείς για λογαριασμό σας, θα σας παραδώσουμε την εργασία σας τυπωμένη.

Και όλα αυτά με αστραπιαίες ταχύτητες και εγγυημένα ποιοτικά αποτελέσματα!

0
Ευχαριστημένοι πελάτες
0
Φλυτζάνια καφέ
0
Νέες ιδέες

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο!