Διαφημίστε το διαμέρισμά σας, αυξήστε τις κρατήσεις σας!

Νοικιάζετε ή θέλετε να νοικιάσετε το διαμέρισμά σας σε site βραχυχρόνιας μίσθωσης; Διαφημίστε το και αυξήστε τις κρατήσεις και τα κέρδη σας! Κι αν δεν έχετε το χρόνο, ή δεν ξέρετε πως να το κάνετε είμαστε εδώ να το κάνουμε για σας!
Το διαφημιστικό μας πλάνο λειτουργεί είτε on-line είτε off-line, αποτελείται από 3 σκέλη – προϊόντα
 και εγγυάται σημαντική αύξηση των κρατήσεών σας με πολύ χαμηλό κόστος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΑΝΟ

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΑΣ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Φωτογράφιση σπιτιού

Σωστές  φωτογραφίσεις, σωστή προβολή, αυξημένα κέρδη!

Η Ιδιοκτησία σας είναι ένα προϊόν, το οποίο μπορεί να ενοικιασθεί ή να πουληθεί. Για να προβάλλετε το “προϊόν” σας, χρειάζεστε  φωτογραφίες που θα αναδείξουν και θα προβάλλουν τα χαρακτηριστικά του. Αυτή ακριβώς, είναι η δουλειά μας. Να σας εφοδιάσουμε με ένα σετ σωστών και ποιοτικών φωτογραφιών που θα χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θελήσετε να προβάλλετε την ιδιοκτησία σας.

Living rooms

σαλόνι
Φωτογράφιση σπιτιού

Έχετε την πρώτη ύλη αλλά δεν σας ικανοποιεί; Κανένα πρόβλημα!

Έχετε ήδη μια σειρά δικών σας φωτογραφιών και σας είναι δύσκολο να κάνετε εκ νέου επαγγελματική φωτογράφιση; Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική επεξεργασία αυτών των φωτογραφιών (Διόρθωση χρωμάτων –  προοπτικής – ατελειών), ώστε να αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιδιοκτησία σας και σας τις αποστέλουμε  στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Κουζίνες

Φωτογράφιση σπιτιού

Το σπίτι σας είναι καταπληκτικό. Πόσοι όμως το ξέρουν;

Εκμεταλλεύεστε επαγγελματικά την ιδιοκτησία σας, ενοικιάζοντάς την σε επισκέπτες; Δώστε στους επισκέπτες σας διαφημιστικό υλικό με φωτογραφίες, πληροφορίες και χάρτες, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για τον τόπο της διαμονής τους. Διαφημίστε το σπίτι σας και αυξήστε τις κρατήσεις και τα κέρδη σας! Κι αν δεν έχετε το χρόνο, ή δεν ξέρετε πως να το κάνετε είμαστε εμείς εδώ, να το κάνουμε για σας!

Κρεβατοκάμαρες